Gptv Hennepkwekerij Met 1300 Planten In Leeuwarden

Gptv Hennepkwekerij Met 1300 Planten In Leeuwarden Youtube
Gptv Hennepkwekerij Met 1300 Planten In Leeuwarden Youtube

In een bedrijfspand aan de kelvinstraat in leeuwarden werd zondagmiddag een professionele wietplantage ontdekt. in totaal stonden er 1300 hennepplanten en er waren ook nog drie moederplanten. de. Wolvega – in de loods achter een winkelpand in de hoofdstraat oost in wolvega, is vrijdagavond door de politie een actieve hennepkwekerij aangetroffen. na telling bleken er 1300 plantjes aanwezig te zijn. hierop is direct gestart met het ontruimen van het pand. alle apparatuur en planten zijn in. In boven leeuwen is een hennepkwekerij met zo'n 1300 planten gevonden. dat meldt de politie. Politie rolt hennepkwekerij met 130 plantjes in leeuwarden op . 06 nov 2019 19:16. frysk. lees voor. de politie heeft woensdag in leeuwarden een hennepkwekerij opgerold. aan de wismastate vond de politie in een woning 130 himpplanten. de stroom werd ook afgetapt. de planten en apparatuur is in beslag genomen en vernield. de politie heeft. De politie heeft woensdagavond rond zes uur een hennepkwekerij in leeuwarden opgerold. in een loods aan de einsteinweg zijn ruim 800 planten gevonden. de planten en het kweekapparatuur is vernietigd. er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

112groningen Grote Hennepkwekerij Ontdekt In Leeuwarden
112groningen Grote Hennepkwekerij Ontdekt In Leeuwarden

In leeuwarden zijn donderdag twee hennepkwekerijen ontdekt. een in de bernhardus bumastraat en een aan de gealanden. Wolvega – in de loods achter een winkelpand in de hoofdstraat oost is vrijdagavond door de politie een actieve hennepkwekerij aangetroffen. na telling bleken er 1300 plantjes aanwezig te zijn.hier. De politie in leeuwarden heeft woensdag een hennepkwekerij opgerold aan de wismastate in de wijk camminghaburen. agenten deden een inval in het huis na diverse meldingen en klachten. in de woning. Twee mannen uit drachten van 45 en 54 jaar, een 48 jarige man en een 50 jarige vrouw uit assen zijn meegenomen naar het bureau. bij een inval in gorredijk werden meer dan 1000 plantjes aangetroffen. in leeuwarden stonden 600 planten. het is voor de derde keer dat er een hennepkwekerij in het pand aan de troelstraweg is opgerold. Bij een inval in gorredijk werden meer dan 1000 plantjes aangetroffen. in leeuwarden stonden 600 planten. het is voor de derde keer dat er een hennepkwekerij in het pand aan de troelstraweg is.

112groningen Grote Hennepkwekerij Ontdekt In Leeuwarden
112groningen Grote Hennepkwekerij Ontdekt In Leeuwarden

Politie rolt hennepkwekerij met 1300 planten op (foto: fps/richard degenhart) de politie heeft vrijdag in het centrum van delfzijl een hennepkwekerij opgerold. Hennepkwekerij met ruim 3.000 planten, dat kan zelfs het verdeelstation in hengelo niet aan. hengelo de politie heeft woensdag een hennepkwekerij opgerold in een bedrijfspand aan de. Bovendien kan iemand die een hennepkwekerij in huis heeft vaak ook nog uit zijn huis worden gezet. inbeslag name van crimineel verkregen geld wie een hennepkwekerij heeft, moet rekening houden met het feit dat er een inbeslagname van crimineel verkregen geld kan volgen. dat betekent dat er een berekening wordt gemaakt van de oogst, de. In stavenisse heeft de politie gisteren in een huis een hennepkwekerij met driehonderd planten gevonden. de bewoner van het huis is aangehouden. Twee hennepkwekerijen in leeuwarden opgerold. in leeuwarden zijn donderdag twee hennepkwekerijen ontdekt. een in de bernhardus bumastraat en een aan de gealanden.

Plysje Rôlet Himpkwekerij Op Efter Winkelpân Yn Wolvegea
Plysje Rôlet Himpkwekerij Op Efter Winkelpân Yn Wolvegea

Hennepplantage met ruim 350 planten geruimd in leeuwarden. 18 mei 2017 18 mei 2017. leeuwarden – door de politie is in een woning aan de jan van de capellestraat in leeuwarden donderdagochtend een hennepkwekerij opgeruimd. de kwekerij was verdeeld over drie ruimtes en totaal goed voor 357 hennepplanten. tevens bleek er sprake te zijn van. In het pand vonden agenten daarna een hennepkwekerij met ruim 5000 planten. de hennep en alle apparatuur werd in beslag genomen en vernietigd. na de inval werden ook de mannen uit dedemsvaart, burgum en leeuwarden aangehouden. dit trio wordt ook verdacht van het telen van hennep. de stroom voor de hennepkwekerij werd illegaal afgetapt. In een pand aan de celsiusstraat op industrieterrein kampershoek in weert heeft de politie donderdagochtend een grote hennepkwekerij opgerold. geen aanhoudingen de inwerking zijnde kwekerij met 1000 planten werd in de vroege donderdagochtend ontdekt. er zijn volgens een woordvoerder van de politie geen aanhoudingen verricht. In zwolle is vanmiddag een hennepkwekerij met ten minste een paar honderd planten opgerold. de kwekerij werd ontdekt in een bedrijfspand aan de baileystraat. op dat bedrijventerrein zijn in het verleden al vaker criminele handelingen ontdekt, tot grote ergernis van de ondernemers. De boerderij was een leegstaand pand, wat vermoedelijk voor de hennepteelt is aangekocht. er stonden op het moment van de inval ongeveer 1200 planten binnen. er is door de politie een verdachte aangehouden. volgens funda is de boerderij in april 2018 verkocht aan de huidige eigenaar.

112groningen Grote Hennepkwekerij Ontdekt In Leeuwarden
112groningen Grote Hennepkwekerij Ontdekt In Leeuwarden

Hennepkwekerij met 1500 planten. vorden de politie heeft woensdag een hennepkwekerij opgerold aan de handelsweg in vorden. geschreven door. marco loef. een 26 jarige brummenaar is aangehouden. Nieuws wietplantage ontmanteld in trebol 24 5 2013 om 12:57 door jeroen pietersma harlingen de politie heeft gistermiddag een hennepkwekerij in trebol opgerold. samen met het franeker schoonmaakbedrijf buwalda is de wietplantage, die nog in aanbouw was op een bovenverdieping van het theater, ontmanteld. Hennepkwekerij met 4.000 planten ontdekt na brand in weert (foto’s/video) 17 mei 2019, 12:40. vrijdagmorgen heeft de politie een hennepplantage opgerold aan de vliesvenweg in weert. de brandweer kreeg even na half negen een melding van brand in een leegstaande loods, die vroeger werd gebruikt als koelopslag. Hennepkwekerij met 1500 planten aangetroffen in bedrijfspand in wierden. 26 maart 2018 112 overijssel 112 overijssel 0. foto: politie. 57 ; vandaag om 11.00 uur heeft de politie zich de toegang verschaft tot een bedrijfspand, gelegen aan de hamersweg in wierden. Dieren de politie heeft vrijdag 15 november een hennepkwekerij met 350 planten opgerold in dieren. dat is maandag bekend geworden. redactie de gelderlander 25 11 19, 17:02.

Related image with gptv hennepkwekerij met 1300 planten in leeuwarden

Related image with gptv hennepkwekerij met 1300 planten in leeuwarden