Kulsyreslukker Co2 Slukker Brandsikring Danmark

Kulsyreslukker Co2 Slukker Brandsikring Danmark

Kulsyreslukker Co2 Slukker Brandsikring Danmark

Kulsyreslukker (co2 slukker) er dine elektriske installationer eller eltavle af meget gammel dato, eller bruger du ofte en frituregryde til madlavningen, så anbefaler vi hos brandsikring danmark, at du har en kulsyreslukker (co2 slukker) til stede i hjemmet eller i virksomheden. Co2 slukker kulsyreslukker 5 kg. serviceeftersyn på brandmateriel. brandsikring danmark er, som vores navn også antyder, landsdækkende. vores kompetente serviceteknikere, som er lagerførende i sikkerhedsudstyr, brandsikring og brandslukningsmateriel, kører ud til dig og din virksomhed og foretager lovpligtigt serviceeftersyn af dit nuværende brandmateriel, abdl anlæg samt. Hos falck kan i få en co2 slukker, som vi også kalder en kulsyreslukker 2 kg og 5 kg. bemærk, at en 5 kilos co2 slukker kan være påkrævet visse steder for at overholde loven. er du i tvivl, om i har et lovkrav at leve op til, kan du altid ringe og spørge os på 70 20 54 50 . Brandslukker ildslukker tilbydes. søger du en brandslukker, der dækker dine behov, er du kommet til den helt rette. hos brandsikring danmark tilbyder vi et stort udvalg af brandslukningsudstyr, hvad enten du har brug for en brandslukker i privat regi, i virksomheden eller i køretøjet. En kulsyreslukker, også kaldet co2 brandslukker, slukker brand i elektroniske apparater samt væskebrande. kulsyreslukkere er særdeles effektiv ved brand på kontorer, elektriske installationer, serverrum og fartøjer. da denne er af 2 kg anbefales den kun til at have i køretøjer. leder du efter en til hjemmet eller kontoret mm, anbefaler vi 5 kg kulsyreslukkeren, og for industri har vi.

Co2 Slukker Kulsyreslukker 5 Kg

Co2 Slukker Kulsyreslukker 5 Kg

I danmark hedder den ds en 3, fordi den er ophøjet til dansk standard og derfor kan du på dine brandslukkere se, at de er typegodkendt med et ds en 3 nummer. når brandslukkeren er typegodkendt og kommer på markedet, så overtager en ny standard (ds 2320) selve vedligeholdelsen. Godkendt co2 slukker kulsyreslukker 5 kg. når der opstår brand på steder med elektricitet og gasser anbefales en co2 slukker. det er et krav at købe en 5 kgs co2 slukker hvis det er til større områder, som dit køkken eller andre områder med elektricitet eller mulighed for brandbart gasudslip. Brandsikring danmark både sælger og genopfylder forskellige typer af ildslukkere. det drejer sig om co2 kulsyre ildslukkere , pulverslukkere , skumslukkere og vandslukkere . desuden trykprøver vi også beholderne på vores godkendte fyldestation.

5 Kg Co2 Slukker Joma Fire Kulsyreslukker M Oval Tragt

5 Kg Co2 Slukker Joma Fire Kulsyreslukker M Oval Tragt

Co2 Slukker Kulsyreslukker 2 Kg Ds Godkendt

Co2 Slukker Kulsyreslukker 2 Kg Ds Godkendt

Sådan Bruger Man En Co2 Slukker Til At Slukke Ild

ved du hvordan man bruger en co2 slukker og hvilket materiale og væsker den bedst egner sig til. se mere i videoen hvor vores brandmand mack giver dig ved du hvordan man bruger en pulverslukker og hvilket materiale og væsker den bedst egner sig til. se mere i videoen hvor vores brandmand mack giver dig beskrivelse. sådan slukker du små brande. lær at slukke ild effektivt med en pulverslukker. læs mere om brandslukning her: en pulverslukker er yderst effektiv mod mindre brande i hjemmet. se i videoen, hvordan man bruger en pulverslukker til at slukke ild i en grill. få flere gode tips ved du hvordan man bruger en skumslukker og hvilket materiale og væsker den bedst egner sig til. se mere i videoen hvor vores brandmand mack giver dig ved du hvordan man bruger en vandslukker og hvilket materiale og væsker den bedst egner sig til. se mere i videoen hvor vores brandmand mack giver dig kan man slukke en friturebrand med vand? hvad kan man bruge et brandtæppe til? hvor hurtigt breder ild sig? hvordan virker en pulverslukker? få svarene i beskrivelse.

Related image with kulsyreslukker co2 slukker brandsikring danmark

Related image with kulsyreslukker co2 slukker brandsikring danmark