Laporan Guru Bertugas Mingguan

Laporan Bertugas Mingguan

Laporan Bertugas Mingguan

Guru bertugas harian mingguan senarai tugas 1. guru bertugas harian hendaklah datang sekurang kurangnya 15 minit sebelum persekolahan bermula dan pulang sekurang kurangnya 15 minit selepas sekolah berakhir. 2. memastikan bilik bilik darjah telah disapu, sampah sampah telah dibuang tingkap telah ditutup setelah tamat persekolahan. 3. Laporan gurubertugas mingguan minggu ke tarikh : guru bertugas : 1) … slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. if you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. Teks ucapan laporan guru bertugas mingguan smk desa serdang sesi pagi 2013 terima kasih diucapkan. kepada saudari pengerusi majlis. assalamualaikum warahbatullahi wabarakatuh, salam sejahtera dan salam 1malaysia sebelum memulakan ucapan saya pada pagi ini, dimohon kepada semua murid untuk mengeluarkan buku catatan perhimpunan masing masing. Borang laporan guru bertugas harian mingguanlaporan guru bertugas ( cik siti mastura bt. abd. shukor) pelajar perlu menjaga penampilan diri. terdapat sebahagian pelajar yang menyimpan kuku yang panjang. terdapat pelajar yang tidak memasukkan baju ke dalam seluar. pelajar bukan islam ada yang mewarnakan rambut. hanya menggunakan tudung putih semasa waktu pj. tiada kelas terbersih. kelas. Membuat laporan di dalam buku laporan bertugas yang disediakan dan kalau perlu laporkan terus kepada guru besar supaya tindakan segera dapat diambil. buku catatan perhimpunan. related posts to contoh format laporan guru bertugas mingguan contoh format laporan guru bertugas mingguan 2018 04 23t091900 0700 rating.

Laporan Guru Bertugas

Laporan Guru Bertugas

Tugas khas guru bertugas 1 [ guru tugas mingguan ] mengendalikan perhimpunan pada pagi isnin hingga jumaat mengawas program bacaan pagi di dewan terbuka guru bertugas. Membuat catatan mengenai perkara perkara penting yang berlaku sepanjang hari minggu persekolahan di dalam buku laporan bertugas, antara perkara perkara yang dicatat ialah: 11.1 kedatangan murid, guru dan staf sokongan 11.2 murid ponteng, tidak hadir atau sakit 11.3 lawatan lawatan pelawat 11.4 ucapan pengumuman pengumuman dalam perhimpunan. Secara amnya, guru bertugas mingguan berperanan untuk membantu pihak sekolah dalam kapasiti yang seadanya untuk mencapai matlamat keseluruhan sekolah sebagai organisasi yang memupuk pembelajaran. berasaskan hitungan konservatif, sejak darjah satu, michaelian telah mendengar laporan guru bertugas mingguan melebihi 250 kali.

E Sistem Laporan Harian (guru Bertugas Harian)

semua dalam sistem. apa barang guna buku buku tebal untuk rekod laporan harian .jom beralih ke ri4.0 . jgn lupa subscribe dan aj. perhimpunan pagi ahad di medan tarbiyah. panjang ceritanya laporan guru bertugas yang dijalankan oleh cikgu harun bin samad, ustaz kamarul ariffin b yahya, cikgu khai ronizam b salleh , cikgu izza farhana bt dkotachannel #skpadangkota #09educators. laporan bergambar minggu 27. selamat menonton. skrakyatbolhassan.

Related image with laporan guru bertugas mingguan

Related image with laporan guru bertugas mingguan