Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand

Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand
Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand

Leeuwarden in een bedrijfspand aan de troelstraweg in leeuwarden is tijdens een politieonderzoek dinsdagmiddag een drugslab aangetroffen. in het pand is apparatuur en en zijn er grondstoffen voor het maken van synthetische drugs gevonden. door een tip kwam de politie dit drugslab in leeuwarden. Politie ontdekt drugslab in bedrijfspand in leeuwarden . 22 maaie 2019 11:39. frysk. lees voor. in een bedrijfspand aan de troelstraweg in leeuwarden is dinsdagmiddag een drugslab aangetroffen. in het gebouw waren onder andere apparatuur en grondstoffen aanwezig om synthetische drugs te produceren. er zijn geen verdachten aangehouden. Leeuwarden de politie heeft dinsdagmiddag in een bedrijfspand aan de meester p.j. troelstraweg in leeuwarden een drugslab aangetroffen. in het pand waren apparatuur en grondstoffen aanwezig om synthetische drugs te kunnen produceren. er zijn nog geen verdachten aangehouden. er is een onderzoek gestart. In het noord hollandse westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. in het lab trof de politie 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor…. In hellevoetsluis is in een bedrijfspand aan de einsteinweg een drugslab ontdekt. de brandweer kwam naar het pand na een melding van een chemische lucht op het bedrijventerrein kickersbloem.

Politie Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand 112 Fryslan
Politie Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand 112 Fryslan

Omvangrijk drugslab ontdekt in bedrijfspand laatste update: 22 11 2018 | 15:34. bladel in een bedrijfspand aan de raambrug in bladel is vanmorgen een voormalig drugslab ontdekt. het laboratorium moet volgens een expert omvangrijk zijn geweest: "dit behoort vermoedelijk tot één van de grotere labs die ik dit jaar ben tegengekomen.". Drugslab ontdekt: vijf aanhoudingen laatste update: 02 07 2020 | 10:43 de politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. dat gebeurde in woningen in arnhem, eck en wiel. De politie heeft gisterochtend na een inval bij een bedrijfspand aan de rak in westzaan drugslab ontdekt. twee verdachten, een 24 jarige en een 50 jarige man uit amsterdam zijn aangehouden. in het drugslab trof de politie 600.000 xtc pillen aan, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor het produceren van synthetische drugs. De politie kan op dit moment nog geen mededelingen doen over verdere details, ook niet over het type drugs dat geproduceerd werd in het pand. leeuwarden maandagmorgen 22 juni rond 5.15 uur hadden mensen last van geluidsoverlast aan de oosterkad drugslab ontdekt in bedrijfspand. hardnieuws.nl, nieuws dat je raakt!. Politie ontdekt drugslab met 600.000 xtc pillen in westzaan. in het noord hollandse westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. in het lab trof de politie 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor het produceren van synthetische drugs aan. twee mensen zijn aangehouden, meldt de politie.

Politie Vindt Drugslab In Bedrijfspand In Groningen
Politie Vindt Drugslab In Bedrijfspand In Groningen

Drugslab met 600.000 xtc pillen in westzaan ontdekt. in westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. de politie trof er 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote. Politie ontdekt drugslab met 600.000 xtc pillen in westzaan in het noord hollandse westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. in het lab trof de politie 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor het produceren van synthetische drugs aan. Op een afgelegen boerderij in het friese wânswert heeft de politie een enorm drugslab ontdekt. er is nog niemand aangehouden. wel is een grote hoeveelheid van een synthetische drug in beslag genomen. De politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. na de ontdekking van het drugslab zijn op diverse plaatsen in gelderland doorzoekingen gedaan.

het enorme bedrijfspand op het industrieterrein had al langer de aandacht van de politie en gemeente. zo bedroeg de huurprijs van het pand vele duizenden euro’s.

Media Tv Politie Doet Wederom Onderzoek In Bedrijfspand
Media Tv Politie Doet Wederom Onderzoek In Bedrijfspand

De politie wil nog niet bevestigen of er een drugslab in het gebouw zat. ook is niet duidelijk of er aanhoudingen zijn verricht. "in verband met het onderzoek kan ik daar nog niets over zeggen. Politie ontdekt drugslab in bedrijfspand 22 mei 2019 leeuwarden de politie heeft dinsdagmiddag in een bedrijfspand aan de meester p.j. troelstraweg in leeuwarden een drugslab. De politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. na de ontdekking van het drugslab zijn op diverse plaatsen in gelderland doorzoekingen gedaan. dat gebeurde in woningen in arnhem, eck en wiel, bathmen, beneden leeuwen en een. 'miauw miauw' drugslab opgerold in ijmuiden na anonieme tip . 4 juli 2020, 15.30 uur · aangepast 4 juli 2020, 15.56 uur · door redactie. Groot drugslab ontdekt in westzaan: 600.000 xtc pillen gevonden 1 jul 2020, 14:48 de politie heeft dinsdag bij een inval in westzaan, onder de rook van amsterdam, een groot drugslab ontdekt.

Ondermijnende Criminaliteit Leeuwarder Courant
Ondermijnende Criminaliteit Leeuwarder Courant

De politie heeft automatische vuurwapens gevonden bij een groot drugsonderzoek in de stad leeuwarden. tachtig politiemensen deden invallen in zeven woningen in de vrijheidswijk, en in een bedrijfspand op de hemrik. acht mensen zijn aangehouden. De politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. na de ontdekking van het drugslab zijn op diverse plaatsen in gelderland doorzoekingen gedaan. Drugslab ontdekt in bedrijfspand nieuwegein. video bij het doorzoeken van een bedrijfspand aan de kruyderlaan in nieuwegein stuitte de politie vanmorgen op een drugslab. De politie heeft in een bedrijfspand aan de heldamweg in harmelen een drugslab en een hennepkwekerij aangetroffen. lees verder op: https:// regioleidscher. De politie heeft dinsdag bij een inval in westzaan, onder de rook van amsterdam, een groot drugslab ontdekt. daarbij zijn twee mannen opgepakt. het drugslab werd gevonden in een bedrijfspand aan de rak in het noord hollandse dorp.

Related image with politie in leeuwarden ontdekt drugslab in bedrijfspand

Related image with politie in leeuwarden ontdekt drugslab in bedrijfspand