Politie Leeuwarden Rolt Wietkwekerij Op Leeuwarden

Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Gptv De Zender
Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Gptv De Zender

Politie rolt hennepkwekerij in leeuwarden op . 18 maaie 2017 16:29. frysk. lees voor. foto: twitter @politieleeuwardeneo. de politie heeft donderdag in een huis aan de jan van de capellestraat in leeuwarden een hennepkwekerij ontdekt. in het huis waren drie ruimten met een installatie van in totaal 357 planten. de stroom voor de kwekerij werd. Politie rolt hennepkwekerij op in leeuwarden. 22 november 2018, 12:37 • friesland. deel dit artikel de politie heeft donderdagochtend in een woning aan de archipelweg in leeuwarden een. Politie rolt hennepkwekerij op in leeuwarden. 19 april 2018, 10:02 • friesland. deel dit artikel in een woning in de hollanderhof in leeuwarden heeft de politie donderdagochtend een. Politie rolt hennepkwekerij met 130 plantjes in leeuwarden op. woensdag 6 november 2019 om 19:20. bericht afkomstig van twitter. leeuwarden. de inval van de politie was naar aanleiding van meldingen en klachten. de politie vond niet alleen hennepplanten; de stroom werd ook afgetapt. de planten en apparatuur is in beslag genomen en vernield. Politie rolt hennepkwekerij op in leeuwarden. 21 september 2017, 14:58 • friesland. deel dit artikel foto twitter/politie leeuwarden in een woning aan de boksdoornstraat in leeuwarden is.

Gptv Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Youtube
Gptv Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Youtube

Politie rolt hennepkwekerij op in warten leeuwarder courant. donderdag 31 augustus 2017 09:00 uur. warten. bron leeuwarder courant. in een pand aan de hoofdstraat in warten is donderdagochtend rond 9.30 uur een hennepkwekerij opgerold. een 28 jarige man is aangehouden. lees het volledige artikel op leeuwarder courant. bekijk al het lokale. Politie rolt drugslab op in leeuwarden. veenstramedia december 11, 2019 1 min read. leeuwarden – de politie heeft vandaag een synthetisch drugslab aangetroffen in een loods aan de ceresweg in leeuwarden. een rechercheonderzoek leidde naar de locatie van dit grote amfetamine lab. het lab was in werking, maar op het moment van aantreffen niet. Politie rolt hennepkwekerij met 130 plantjes in leeuwarden op . 06 nov 2019 19:16. frysk. lees voor. de politie heeft woensdag in leeuwarden een hennepkwekerij opgerold. aan de wismastate vond de politie in een woning 130 himpplanten. foto: politie.nl. Politie rolt hennepkwekerij in appartement heerenveen op 8 juni 2019, 18:14 • friesland deel dit artikel. Politie las vegas rolt grootste wietkwekerij ooit op nieuws 21 april 2020 dankzij de inzet van een – let even op – ‘high intensity drug trafficking area task force’ in las vegas is daar afgelopen week een einde gemaakt aan de grootste illegale wietplantage ooit.

04 03 2015 Leeuwarden Verwarde Agressieve Man Opgepakt
04 03 2015 Leeuwarden Verwarde Agressieve Man Opgepakt

Politie rolt drugslab op in leeuwarden. gepubliceerd op 2019 12 11 om 11:18 door politie persbericht leeuwarden de politie heeft vandaag een synthetisch drugslab aangetroffen in een loods aan de ceresweg in leeuwarden. een rechercheonderzoek leidde naar de locatie van dit grote amfetamine lab. Op vijf locaties in leeuwarden, zwolle en triemen werden woensdagochtend invallen gedaan. lees ook | politie rolt drugslab op in leeuwarden: capaciteit van 300 kilo amfetamine per week. De politie rolde gisterenmiddag een hennepkwekerij op in een woning aan de zadelmakersdreef in cuijk. daarnaast stuitten zij op een grote hoeveelheid geld, een vuurwapen met bijbehorende munitie, een taser en pepperspray. Op dit moment doet de politie nog onderzoek op het industrieterrein in leeuwarden. het lab wordt ontmanteld door de landelijke faciliteit ontmantelen (lfo) . de lfo schat dat het lab een productiecapaciteit van ongeveer 300 kilo amfetamine per week had. eventueel chemisch afval zal door een gespecialiseerd bedrijf worden afgevoerd. Politie rolt hennepkwekerij in sportschool op . 13 uur en 38 minuten geleden. bericht afkomstig van twitter. zuidhaven , zevenbergen. zevenbergen – in een sportschool aan de zuidhaven is woensdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen. de politie arresteerde een man. ter plaatse werd een 51 jarige man uit breda aangehouden.

Related image with politie leeuwarden rolt wietkwekerij op leeuwarden

Related image with politie leeuwarden rolt wietkwekerij op leeuwarden