Remco Evenepoel Crash Ronde Van Lombardije

ads
Remco Evenepoel Houdt Bekkenbreuk Over Aan Akelige Val In

Remco Evenepoel Houdt Bekkenbreuk Over Aan Akelige Val In

#ronde van lombardije #remco evenepoel #crash https://youtu.be/oj24v7e3sie https://youtu.be/1ebhdhnqe6a le journal télévisé de la belgique en direct. Remco evenepoel bij bewustzijn na crash in ronde van lombardije niet de verhoopte glorietocht, wel een vreselijke valpartij voor remco evenepoel. net toen de finale aan het losbarsten was in de ronde van lombardije, is evenepoel ten val gekomen. Ook remco evenepoel (20) heeft met grote ogen gekeken naar de prestatie van tourwinnaar tadej pogacar. de 22 jarige sloveen won de ronde van frankrijk na een ware krachttoer in de slottijdrit. en. Wielerseizoen evenepoel voorbij door bekkenbreuk na crash in ravijn . ronde van lombardije het wielerseizoen van remco evenepoel is voorbij. na zijn harde crash in het ravijn heeft hij zijn bekken. Remco evenepoel is zijn ijzingwekkende tuimeling in de ronde van lombardije toch niet zonder kleerscheuren doorgekomen. volgens patrick lefevere, zijn teammanager bij deceuninck quick.step, is in het ziekenhuis een breuk in de heup vastgesteld. hij zou ook schade hebben opgelopen aan de longen.

Drama Voor Remco Evenepoel In Ronde Van Lombardije

Drama Voor Remco Evenepoel In Ronde Van Lombardije

Het waren ijzingwekkende beelden. remco evenepoel kwam in de ronde van lombardije akelig ten val in de afdaling van de muro di sormano. volgens de eerste berichten valt de schade gezien de. Remco evenepoel keert pas ten vroegste maandag terug naar belgië na crash in lombardije hij zou oorspronkelijk zondagavond al terugvliegen naar belgië, maar remco evenepoel zal na zijn ijzingwekkende valpartij in de ronde van lombardije. Uci onderzoekt wat bramati uit remco evenepoels zak haalde na val in lombardije de uci is een onderzoek gestart naar de val van remco evenepoel in de ronde van lombardije. niet naar de veiligheid in de afdaling, maar naar het object dat uit de zak van evenepoel werd gehaald door davide bramati. In de slotfase van de koers was er opnieuw ophef. een auto raakte op het parcours en reed maximilian schachmann aan. de klassieker werd uiteindelijk gewoon door jakob fuglsang van astana. lees ook. jakob fuglsang is de sterkste overlever in ronde van lombardije, evenepoel naar het ziekenhuis (later meer). Remco evenepoel spreekt bij hln en vtm nieuws voor het eerst sinds zijn zware valpartij in de ronde van lombardije. “ik viel recht naar beneden. in.

ads

Remco Evenepoel Crash Ronde Van Lombardije

De ronde van lombardije, zaterdag, met haar uitdagende hellingen is spek naar de bek van remco evenepoel. een tip: op een goeie vijftig kilometer van de streep ligt de zeven kilometer lange muro di sormano waarvan de laatste twee kilometer aan 15 procent. Wat een hoogdag moest worden voor remco evenepoel, draaide uit op een drama. remco evenepoel breekt bekken na val in ronde van lombardije de 20 jarige renner maakte deel uit van een. Remco evenepoel bij bewustzijn na crash in ronde van lombardije niet de verhoopte glorietocht, wel een vreselijke valpartij voor remco evenepoel. net toen de finale aan het losbarsten was in de ronde van lombardije, is evenepoel ten val gekomen. Remco evenepoel. remco evenepoel spreekt voor het eerst sinds zijn zware crash in … remco evenepoel (20) kroop bij zijn zware valpartij in de ronde van lombardije door het dunste oog van de dunste naald. maar hey, daar piekert hij niet …. De valpartij van remco evenepoel in de ronde van lombardije roept veel emoties op bij het team van de wielrenner. evenepoel vloog tijdens de koers over een muurtje een zes meter diep ravijn in. hij liep daarbij een breuk in zijn bekken en gekneusde longen op.

Related image with remco evenepoel crash ronde van lombardije

ads

Related image with remco evenepoel crash ronde van lombardije