Ukens Skipbesok Normand Drott

Normand Drott Vessel Photos For F260 Vesseltracker

Normand Drott Vessel Photos For F260 Vesseltracker

Normand prosper hadde oppkoblingen på andre siden, sier han. mye kraft. ifølge kapteinen har normand drott gode hjelpemidler for matrosene på dekk som gjør at vi kan utføre operasjoner på en sikker måte. vi har bra med krefter og vi har bra utstyr og god plass. vi har 780 kvadrat, men får plass til mye i bredden. Skipsrevyen.no. Fire nederlandske bergingseksperter skal heises ned på lasteskipet «eemslift hendrika» onsdag morgen. det er fortsatt risiko for at skipet kan kantre og utgjøre miljøfare. Denne kontrakten blir nå overtatt av «normand master» (bygget i 2003). ms «normand drott» er på 2.095 dwt. og er bygget i 1984 ved ulstein hatlø. hun er av typen ankerhandling tug supply. hennes erstatter, ms «normand master», er bygget ved ulstein verft i 2003 og er av samme type som «normand drott» og på 3.750 dwt. Total e&p sør afrika har tildelt solstad offshore kontrakter for ankerhåndteringsskipene «normand drott» og «normand prosper», ifølge en melding. kontraktene skal støtte totals arbeid på blokk 11b 12b i sør afrika.

Normand Drott

Normand Drott

Blant annet skal «normand drott» og «normand prosper» bistå total med et boreprogram på inntil 280 dager i sør afrika. dagaten for oppdraget som starter på nyåret skal være 40.000 dollar, eller nær 370.000 kroner. Flickr photos, groups, and tags related to the "brikke" flickr tag. Dn investor gir deg markedsoversikt og nye spennende verktøy som kan hjelpe deg å få oversikt over finansmarkedene.

Ukens Skipbesøk: Normand Drott

skipsrevyen.no. vi ble med da solstad farstad båten gikk fra kai for å preppes til statoil kontrakt. ukens skipsbesøk: "normand prosper" skipsrevyen.no. skipsrevyen.no.

Related image with ukens skipbesok normand drott

Related image with ukens skipbesok normand drott